BİTİRİN HASRETİ

BİTİRİN HASRETİ
Ligde istediği sonuçları elde edemeyen Anadolu Selçukspor, evinde zorlu rakiplerden Zonguldak Kömürspor ile karşılaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftarlarının da desteğiyle 3 puan hasretine bugün son vermek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 24. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün kendi sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk ediyor. Ligde zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçen yeşil-beyazlı ekip, evinde konuk edeceği rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor. Son 6 haftada galibiyet yüzü görmeyen yavru kartal, bugünkü maçı taraftarlarının da desteğiyle kazanmak istiyor. Anadolu Selçukspor ile Zonguldak Kömürspor arasında Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Zorlu maçta ise Ferhan Kestanlıoğlu düdük çalacak. Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Bersan Duran yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Murat Tuğberk Curbay.

RAKİP DEPLASMANDA KÖTÜ

Yeşil-beyazlıların rakibi Zonguldak Kömürspor, genelinde iyi bir performans sergilese de deplasmanda istediği sonuçları elde edemiyor. Son 4 deplasman maçını kazanamayan Zonguldak temsilcisi, toplamda da 5 maçtır kaybetmiyor. Geride kalan haftalarda 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde eden Zonguldak Kömürspor, 32 puan topladı. Yeşil-beyazlılar ise 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 27 puan toplayabildi.

TEK HEDEF KAZANMAK

Zorlu süreçten geçen Anadolu Selçukspor, Mustafa Alper Avcı ile yeni bir çıkış yolu bulmak istiyor. Önceki hafta takımın başına getirilen Avcı, geçtiğimiz hafta ilk puanını aldı. Büyükçekmece Tepecikspor karşısında 1 puan alan temsilcimiz, haftalar sonra puanla tanışmış oldu. Bugünkü maçı kazanarak moral bulmak isteyen Anadolu Selçukspor, sonraki haftalarda da yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.