Bitiş düdüğü davulcudan geldi

Bitiş düdüğü davulcudan geldi
Konya protokolü, iftardan sonra Pınar Kuruyemiş yerleşkesi içerisinde bulunan çim sahada eski futbolcularla bir araya gelerek spor yaptı. 3-3 beraberlikle biten karşılaşmada kazanan, birlik, beraberlik ve spor oldu

Konya protokolü, iftardan sonra eski futbolcularla bir araya gelerek maç yaptı. Konya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Konya İl Jandarma Komutan Yardımcıları Albay Namık Kemal Çetin ve Albay Ali Osman Yüca ile birlikte, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; işadamı Bahri Karapınar misafirliğinde genç milli takımlar antrenörü Mehmet Yıldırım, Konyaspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, Konyalı antrenörler Muammer Pirinçci,  Alparslan Uysal, Hasan Hüseyin Köse, gazeteci Selman Selim Akyüz ve spor adamları Fevzi Tezcan, Ertan Gülpınar, Erkem Coşkun ile karşılaştı.

SAHURA KADAR OYNADILAR

Saat 23.00 civarında başlayan karşılaşma, sahura kadar devam etti. Müsabaka kıran kırana geçerken, 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Müsabaka devam ederken, davul sesleri bitiş düdüğü olarak kabul edildi.

KAZANAN DOSTLUK OLDU

Pınar Kuruyemiş’in içerisinde yer alan çim sahada oynanan karşılaşma, 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Herkesin keyif aldığı karşılaşma beraberlikle sona erse de, elbette bir kazananı vardı. Dostluk, birlik ve beraberlik, günün tek kazananıydı.

BESTAMİ TEZCAN, SAHURDA KATILDI

Sahura kadar oynanan maçta, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan da sonradan katıldı. Tezcan sahaya çıkmazken, maç ekibiyle sahurda bir araya geldi. Karşılaşmanın ardından samimi bir sohbet de gerçekleştirildi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.