Bitkiler bahara hazırlanıyor

Bitkiler bahara hazırlanıyor
Düzce Belediyesi D-100 karayolu ile yan yollar arasında bulunan refüjlerde bakım çalışmalarına başladı.

Düzce Belediyesi D-100 karayolu ile yan yollar arasında bulunan refüjlerde bakım çalışmalarına başladı. Refüjlerdeki bitkilerin bakımını yapan ekipler, kuruyan bitkilerin yerine yenisini ekiyor.

Karayolları ile Düzce Belediyesi arasında yapılan protokol ile refüjlerin bakımlarını üstlenen Düzce Belediyesi, kentten geçen sürücüleri çiçeklerle karşılıyor. Soğancı kavşağı Mevkii'nden D-100 karayolu üzerindeki refüjlerin bakım çalışmalarına başlayan Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, zemin iyileştirme ve düzenleme işlemi yaparken, ekipler rehabilitasyon amacıyla toprak ve malzeme takviyesi işlemi yapıyor. Gül, alev çalısı, taflan, leylandi, lavanta, biberiye ve yayılıcı ardıç gibi rengârenk ve estetik görünüme sahip bitkiler dikilirken, refüjlerde güllere de özel önem veriliyor. "Çelik" adı verilen işlemi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, güllerin yeniden açması ve canlanmasını sağlıyor.

Bahara hazırlanan refüjler, Düzce'nin giriş ve çıkışlarının rengârenk görünümüne kavuşmasını sağlayacak.

Bitkiler bahara hazırlanıyor

Bitkiler bahara hazırlanıyor

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.