Bitlis Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yemek

Bitlis Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yemek
Belediye, ihtiyaç sahibi 15 aileye her gün iki öğün sıcak yemek dağıtıyor

BİTLİS (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere her gün sıcak yemek veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kentte 15 ihtiyaç sahibi aileye her gün iki öğün sıcak yemek hizmeti sunulduğu belirtildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklediği vurgulanan açıklamada, ekiplerin gidilen her evden hayır duasıyla ayrıldığı ifade edildi.

Açıklamaya göre, Vali ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek için uğraş verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kendi başına yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızı tespit ettik. Şu ana kadar belirlenen 15 hane var. Bunlar gerçek ihtiyaç sahibi. Her gün aş evimizde yapılan 3 çeşit 2 öğünlük sıcak yemeği götürüyoruz. Haftanın 7 günü sıcak aş dağıtım hizmetimiz devam ediyor."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.