Bitlis'te Terör Saldırısı

Bitlis'te Terör Saldırısı
Bitlis'te yol kesen teröristlerin açtığı ateş sonucu bir polis yaralandı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te yol kesen teröristlerin açtığı ateş sonucu bir polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bitlis-Diyarbakır karayolunun Buzlupınar mevkisinde yol kesen terör örgütü PKK mensupları, bazı araçları durdurdu.

Bu sırada Gaziantep'ten, Van'ın Çatak ilçesine atanan polis memuru M.D, eşi ve çocuğunun da içerisinde bulunduğu aracıyla yeni görev yerine gitmeye çalışırken, teröristlerin yol kestiğini fark etti. Bölgeden uzaklaşmaya çalışan M.D'nin kullandığı araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda polis memuru M.D yaralandı.

Yaralı polis, Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Vali Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Hakan Şeker ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yaralı polisi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.