Bitti gibi…

Bitti gibi…
Devre arası transfer döneminde durgun günler geçiren Konyaspor, rotasını Trabzonspor’un golcü oyuncusu Hugo Rodallega’ya çevirdi. Yeşil-beyazlılar sözleşmesinde “1.7 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Kolombiyalı golcüyü transfer etmek istiyor

Ligin ilk devresinde forvet bölgesindeki eksiklik nedeniyle birçok puan kaybeden Atiker Konyaspor, devre arası transfer döneminde direkt bu noktaya odaklandı. Kardemir Karabükspor’dan Mustapha Yatabare’yi transfer ederek ilk siftahını yapan yeşil-beyazlılar, bu kez rotasını Trabzonspor’da forma giyen Hugo Rodallega’ya çevirdi. Yeşil-beyazlıların, sözleşmesinde “1.7 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Kolombiyalı golcüyü bu hafta içinde renklerine bağlaması bekleniyor.

ÖZDİLEK ISRARLA İSTİYOR

Türkiye kariyerine Akhisarspor’da başlayan ve buradaki performansının ardından Trabzonspor’a transfer olan Hugo Rodallega, teknik direktör Mehmet Özdilek’in de ısrarla istediği isimler arasında yer alıyor. Başarılı golcünün de Konyaspor’a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

POKO’NUN MENAJERİ FİYAT YÜKSELTTİ

Konyaspor ile imza aşamasına gelen fakat Göztepe ile anlaşarak oraya transfer olan Andre Poko ile ilgili ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. Konyaspor ile her konuda anlaşan oyuncunun menajeri, fiyatı yükseltmek için Göztepe’yi devreye soktu. Mali dengeleri korumak için fiyatta fazla bir artış yapmayan yeşil-beyazlılar, Göztepe’nin altında bir fiyat sunmasının ardından oyuncu İzmir ekibine transfer oldu.

HAREKETLİ HAFTA

Devre arası transfer döneminde hata yapmak istemeyen Konyaspor yönetiminin, bu hafta görüştüğü oyunculara bir bir imza attırması bekleniyor. Transferde hayli geç kalan yeşil-beyazlıların hafta sonuna transferin büyük bir kısmını tamamlaması bekleniyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum