Biz hizmete hazırız

Biz hizmete hazırız
Konya SMMM Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nda Meslekte Birlik Grubu adına başkan adayı Hakan Ceylan, “Bizim hedefimiz şahları bir yere taşımak değil, meslektaşlarımızın haklarını en iyi şekilde temsil ederek mesleğimizin geleceğini imar etmektir" dedi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) Olağan Genel Kurulu'nda Meslekte Birlik Grubu adına başkan adayı Hakan Ceylan, “Bizim hedefimiz şaharı bir yere taşımak değil, meslektaşlarımızın haklarını koruyan ve en iyi şekilde temsil ederek mesleğimizin geleceğini imar etmektir” dedi.

“MESLEKTAŞIMIZIN SESİ OLDUK”

Hakan Ceylan yaptığı açıklamada, seçimli genel kurulların yeni umutlar ve başlangıçların ilk adımı olduğunu hatırlatarak, meslek ve meslektaşlarının saygınlığını çalışmalarının merkezine aldıklarını söyledi. Bu kapsamda hareket eden Meslekte Birlik Grubu’nun Konya SMMMO yönetimde söz sahibi olduğu 27 yıllık dönemde birçok çalışmaya imza attığını kaydeden Ceylan, “Üyelerimizin hizmet alacağı Türkiye’deki en modern hizmet binalarından birini Konya’ya yaptırmanın gururunu yaşadık. Yıllarca il içi ve dışında mesleki güncel bilgilerin verildiği eğitim seminerleri düzenledik. Verdiğimiz kurslarla Konya’dan birçok meslektaşımızın Yeminli Mali Müşavir olmasını sağladık. İlgili bakanlıklar ve kamu kurumlarında birçok mesleki sorunun meslektaşımız lehine çözümünü sağladık. Odamızı en üst seviyede temsil ederek meslektaşlarımızın sesi olduk” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ, MESLEĞİN GELECEĞİNİ İMAR ETMEK”

2019 yılında yapılan seçimlerde en çok oyu alan Meslekte Birlik Grubu’nun nispi seçim sistemi nedeniyle oda yönetim kurulunda çoğunluğu sağlayamadığını anımsatan Ceylan, “Kaldığımız yerden devam etmek ve sizlere hizmet etmek onurunu yeniden aşkla ve heyecanla sürdürmek için meslektaşlarımızı Meslekte Birlik Grubu’na destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.