Bizi kimse tutamaz

Bizi kimse tutamaz
Selçuklu Basket’in önemli kozlarından Calvin Godfrey, geride kalan hafta sonu iç sahada oynanan Finalspor maçının ardından konuştu. Godfrey, her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, kısa süre içinde kendilerini kimsenin tutamayacağını ifade etti

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Basket’in Amerikalı uzun forveti Calvin Jerome Godfrey, geçtiğimiz hafta sonu Konya’da oynanan Finalspor maçının ardından konuştu. Başarılı basketbolcu, hücumda iyi olduklarını ve savunma kurgunun oturması durumunda kendilerini kimsenin tutamayacağını söyledi.

‘HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK’

Finalspor maçında 14 sayı, 13 ribaunt, 2 top çalma ve 2 blok ile double-double yapan 28 yaşındaki basketbolcu, “Maçın önemini biliyorduk ve bu şekilde oynadık. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

‘TAŞLAR YERİNE OTURUYOR’

Selçuklu Basket’in önemli silahlarından olan Godfrey, “Ligde 3 maç geride kaldı ve kendimizi test ettik. Yeni bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Hücumda iyiyiz genelde ve taşlar yerine oturdu. Savunmada da eksiklerimizi kapatırsak bizi kimse tutamaz” diye konuştu.

‘KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM’

28 yaşındaki Amerikalı oyuncu, kendi performansıyla ilgili olarak da, “Lige alıştım. Kendimi iyi hissediyorum. Hakemlere de alışmam lazım her ligde olduğu gibi. Kazandığımız sürece kendi performansımdan memnunuz ama birkaç noktayı daha geliştirmeliyim. Her zaman gelişime açık bir oyuncuyum. Daha iyi olmak için çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.