Türkiye-Bulgaristan maçına hazırlanıyor

Türkiye-Bulgaristan maçına hazırlanıyor
 Muhabir
A Milli Futbol Takımı'nda Bulgaristan ve İspanya maçı hazırlıkları başladı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 15 Kasım'da sahasında Bulgaristan ve 18 Kasım'da deplasmanda İspanya ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı.

Ay-yıldızlılar, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve top kapma çalışmalarıyla devam eden antrenmanın aerobik koşularla sona erdiği bildirildi.Bazı milli futbolcuların salonda yenilenme çalışması yaptığı ifade edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.