Bizim için, Kendin için, Forman için

Bizim için, Kendin için, Forman için
Torku Konyaspor, ligdeki 5-0 ve kupadaki 4-1’lik ağır yenilgilerin rövanşında Galatasaray’a konuk oluyor. Sarı-kırmızılı ekibe 9 golün hesabını sorma vakti geldi. Haydi Kartallar, “bizim için, kendiniz için, formanız için…”

Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Torku Konyaspor deplasmanda Galatasaray’a karşı zorlu bir sınav verecek. Ligde artık hiçbir iddiası kalmayan ve son derece rahat bir pozisyonda yoluna devam eden temsilcimiz Galatasaray karşısına prestij için çıkacak. Öyle ki bu sezon Galatasaray’dan fazlasıyla çektik. Önce ligde kendi sahamızda 5-0’lık tarihi bir yenilgi ardından da kupada 4-1’lik acı bir mağlubiyet aldık. Şimdi rövanş zamanı, intikam zamanı…

Şampiyonluk mücadelesi veren rakibine karşı alacağı 1 puanla bile camianın yüreğine su serpecek olan yeşil-beyazlılar, TT Arena’ya oldukça umutlu çıkacak. Teknik heyet ve futbolcular maçın zorluğunun bilincinde, rakiplerine bilenirken tüm takım bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkartacaklarına yürekten inanıyor.

Şimdi sözün bittiği yer ve sahne futbolcularda. Karşılarında milyon euroluk futbolcular, ligin en değerli isimleri var; ancak futbol bazen yürekle oynanıyor. İşte o gün bugün. Tekmeye kafa atan, ayakkabısız koşan futbolcularımıza güveniyoruz. “Haydi Kartallar! Bizim için, kendiniz için, formanız için oynayın.”

TT Arena’daki zorlu karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Sahaya cezalı Kokalovic ve sakatlıkları bulunan Vukoviç, Marica ve Felgueiras’tan yoksun çıkacak Torku Konyaspor’un rakibi karşısında Kaya Tarakcı, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Selim Ay, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Uğur İnceman (Mahlangu), Torje, Hasan Kabze ve Djalma (Rangelov) ilk 11’i ile mücadele etmesi bekleniyor. Galatasaray’ın ise Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Emre Çolak (Olcan), Yasin, Sneijder ve Burak’tan oluşan kadrosuyla sahada yer alacağı öngörülüyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.