“Bizim Kahvehane” seyirciden tam not aldı
Anadolu Gelişim Okulları’nın ev sahipliğinde sahnelenen “Bizim Kahvehane” adlı tiyatro oyununun prömiyeri, izleyiciden tam not aldı. Salonun tamamen dolduğu gecede oyun, hem eğlenceli hem de düşündürücü yapısıyla büyük beğeni topladı.
Yönetmenliğini ve yazarlığını Ayben Sırıt Baz’ın üstlendiği oyunda, reji asistanlığı görevini Hilal Özay yürüttü. Oyuncu kadrosunda ise İbrahim Ateşci, Berna Çankaya, Ali Demir, Mehmet Emin Demiröz, Lütfiye Erçel, Kemal İncesöz, Esat Kök, Cevdet Korkmaz, Hilal Özay, Havva Şahin, Murat Torun, Ali Turgut, Durmuş Yeşil ve Fatih Zengin yer aldı. Teknik ekipte ise Feyza Aker, Irmak Akkuş, Duygu Torun, Hüseyin Harmankaya ve Ahmet Kabak görev yaptı.
Kahvehane kültürü üzerinden insan ilişkilerini hem komik hem de düşündürücü bir dille ele alan oyun, prömiyer boyunca seyirciden yoğun kahkaha ve alkış aldı. Sahne tasarımı ve oyuncu performansları özellikle dikkat çekerken, finalde ekip dakikalarca ayakta alkışlandı.
Anadolu Gelişim Okulları ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte konuşan Dr. Ender Kaya, seyirciden alınan desteğin kendilerine büyük cesaret verdiğini belirtti.
Sahnerengi Tiyatro yetkilileri, oyunun ilerleyen günlerde yeniden sahneleneceğini duyurdu.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.