BlackBerry Oslo görüntülendi

BlackBerry Oslo görüntülendi
BlackBerry’nin geçen sene satışa sunduğu Passport modelinin güncellenmiş hali BlackBerry Oslo görüntülendi.

BlackBerry Oslo 1:1 ekran oranını devam ettiriyor.

Son yıllarda çok kan kaybeden ve akıllı telefon piyasasından neredeyse silinen teknoloji devi BlackBerry, geçtiğimiz sene piyasaya sunduğu Passport modeliyle tekrar dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 3GB bellek ve 3450 mAh batarya gibi güçlü ve rekabetçi donanımlara sahip BlackBerry Passport, en çok da 1:1 ekran oranı ve fiziksel tuşların kapasitif yetenekleriyle beğeni toplarken, firmanın fanatikleri gözünde acaba BlackBerry geri mi dönüyor sorusunu da canlandırdı.

Aradan geçen bir senelik süre firmaya pek birşey kazandırmasa da, yakın zamanda Kanada cephesinden yeni bir model gelecekmiş gibi gözüküyor. BlackBerry Oslo olarak adlandırılan yeni telefon ilk defa kameralara yakalanırken, Passport modeline olan benzerliğiyle de dikkatlerden kaçmıyor. Donanımsal özellikler açısından tamamen aynı altyapıyı kullanan yeni modelin şu an için bilinmeyen bilgilerinden bir tanesi de ekran boyutu. Sızdırılan görsellerden 1:1 ekran oranı net bir şekilde görülürken, çözünürlüğün de Passport modelindeki 1440 x 1440 olduğu yönünde kuvvetli iddialar bulunuyor. İşletim sisteminin son sürümü olan 10.3.2.2150 versiyonunu kullanacak cihazın Passport’un farklı pazarlar için geliştirilen bir türü olduğu da konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.