Blackbery devrimi

Blackbery devrimi
Son yıllarda ayakta kalma mücadelesi veren BlackBerry, alışılmadık tasarıma sahip Passport'un peşinden kendini bataklıktan çıkaracak bir telefon arayışını sürdürüyor. S
Son yıllarda ayakta kalma mücadelesi veren BlackBerry, alışılmadık tasarıma sahip Passport'un peşinden kendini bataklıktan çıkaracak bir telefon arayışını sürdürüyor. Son iddialara göre bu telefon, "Rio" olabilir. N4BB'nin yaptığı habere göre BlackBerry'nin üzerinde çalıştığı Rio kod adlı cihaz, herhangi bir telefon değil, üst düzey, tümünün dokunmatik bir telefon. İddia doğruysa bu telefon, 2013'te çıkan BlackBerry Z30'dan sonraki ilk tümünün dokunmatik, üst seviye telefon olacak demektir.


 

Son yıllarda ayakta kalma mücadelesi veren BlackBerry, alışılmadık tasarıma sahip Passport'un peşinden kendini bataklıktan çıkaracak bir telefon arayışını sürdürüyor. Son iddialara göre bu telefon, "Rio" olabilir.
N4BB'nin yaptığı habere göre BlackBerry'nin üzerinde çalıştığı Rio kod adlı cihaz, herhangi bir telefon değil, üst düzey, tümünün dokunmatik bir telefon. İddia doğruysa bu telefon, 2013'te çıkan BlackBerry Z30'dan sonraki ilk tümünün dokunmatik, üst seviye telefon olacak demektir.
Verilen tüm bilgiler şimdilik bunlardan ibaret olduğundan dolayı , Rio'nun teknik özellikleri hususunda herhangi bir fikrimiz yok. Şayet cihazın BlackBerry için çok fazla mühim olacağı, onu bir daha canlandıracak ( ya da tümünün batıracak) kapasitede olacağı anlaşılıyor.
Cihaz henüz ilk aşamalarında olduğundan daha çok veri (bilgi) için biraz beklememiz gerekebilir. Bu aşamadaki bir cihazın iptal edilme şansını da bir kenarda bulundurmak lazım geliyor .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.