Bodrum'daki Kuvvetli Rüzgar Ve Sağanak

Bodrum'daki Kuvvetli Rüzgar Ve Sağanak
Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Bodrum-Turgutreis karayolu trafiğe kapandı, bir araç dereye sürüklendi

Bodrum'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkileniyor.

Yağış nedeniyle ilçede su baskınları yaşandı. Gümbet ve Cumhuriyet mahallelerinde cadde ve sokaklara biriken yağmur suları vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yaklaşık yarım metre yüksekliğe ulaşan yoldaki su nedeniyle araçlarında mahsur kalan vatandaşlar, belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Yeniköy Mahallesi'nde bir oto yıkama dükkanı su altında kaldı, iş yeri çalışanları kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Bitez Mahallesi'nde ise bir otomobil dereye sürüklendi.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki Valide Cami'nin bahçesi yağmur suyuyla doldu. Cami imam hatibi Ali Can, "İçeride bulunan halıları kurtardık. Pencereler kapalı ancak su basıncı çok yüksek. İçeriye su girmemesi için uğraşıyoruz" dedi. 

Öte yandan Bodrum-Turgutreis karayolunda oluşan su birikintisi nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.

İlçede yağış etkisini sürdürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.