Boksta Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'ne doğru

Boksta Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'ne doğru
- Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç: "Erkeklerde 8 sıklette, kadınlarda 3 sıklette hem madalya hem de olimpiyatlara vize almak için mücadele edeceğiz"

SAMSUN (AA) - Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, 9-17 Nisan tarihlerinde Samsun'un ev sahipliğinde yapılacak Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri için Boks Milli Takımı'nın hazır olduğunu söyledi.
Gözgeç, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda elemelere hazırlanan Boks Milli Takımı'nın antrenmanını izledi.
Başkan Gözgeç burada yaptığı açıklamada, toplam 40 ülkeden çok sayıda sporcunun Samsun'a gelmeye devam ettiğini ifade ederek, "Sporcuları hava limanından alarak konaklayacağı otellere kadar götürüyoruz. Ayrıca antrenman yapmak isteyen sporcuları tesislere yönlendiriyoruz. Yarın tüm sporcular Samsun'da olacak ve cumartesi günü turnuvanın açılışını yapacağız." diye konuştu.
Boks Milli Takımı'nın turnuvaya çok iyi hazırlandığına işaret eden Gözgeç, "Erkeklerde 8 sıklette, kadınlarda 3 sıklette hem madalya hem de olimpiyatlara vize almak için mücadele edeceğiz. Rio'ya giden yol Samsun'dan geçecek. Biz de buradan en fazla sayıda sporcu ile gideriz inşallah. 2012 Londra Olimpiyatları'nda madalya alamamıştık, umarım bu olimpiyatlarda madalya da alırız." şeklinde konuştu.
Gözgeç, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a kendilerine verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.