Bonzai şizofren yapıyor

Bonzai şizofren yapıyor
Baş belasının bilinmeyen zararları... Psikiyatr Prof. Nevzat Tarhan, gençliği tehdit eden bonzainin ani kalp durmasının dışında şizofreniye yol açtığını söyledi.

Psikiyatr Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bonzai kullanımının son iki yılda 5 misli arttığını belirterek, aileleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bursa’da bağımlılık seminerine katılan Prof. Tarhan, bonzainin ani kalp durmasından şizofreniye kadar birçok zararının olduğunu söyledi. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de madde kullanımının arttığına dikkat çeken Tarhan, "Özellikle gençler arasında çok yaygın kullanılıyor. Gençlerin kullanmaması için toplum arasında bir bilinçlendirme gerekiyor" dedi. Tarhan, "Esrarın bağlandığı bölgelere bağlanıyor. Fakat bonzai, eroin gibi orgazm ve keyif verici etki yapıyor. Bonzainin bilinmeyen bir etkisi var. O da aniden kalp durmasıdır" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.