Bosna Hersek Milli Takımında şok sürüyor

Bosna Hersek Milli Takımında şok sürüyor
Evinde Finlandiya'ya yenilerek Dünya Kupasına veda eden Bosna Hersek'te alınan yenilginin şoku yaşanırken Sehic, Ukrayna maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası elemeleri D Grubu’nda evinde Finlandiya’ya 3-1 yenilerek Dünya Kupası’na veda eden Bosna Hersek’te alınan yenilgini şoku yaşanıyor. Konyasporlu Sehic ve Hadziahmetovic ile Beşiktaşlı Pjanic’in ilk 11’de sahaya çıktığı maçta evinde Finlandiya’ya 3-1 yenilen Bosna, grup ikinciliği şansını kaybetti.

SEHİC: HEPİMİZ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK

Grubun son maçında bugün Ukrayna ile prestij maçına çıkacak Bosna Hersek’te maç öncesi konuşan İbrahim Sehic, "Hepimiz hayal kırıklığına uğradık ve üzgünüz. Bir yenilgi ve kimsenin beklemediği bir senaryonun ardından hazırlanmak kolay değil. Taraftarlara bir şekilde karşılığını vermek için elemelerin sonunda ciddi olmalıyız. Milli takımın itibarı ile oynamamıza izin veremeyiz. Özellikle genç oyuncular” ifadelerini kullandı.

bosna-2.jpg

HEPİMİZ SUÇLUYUZ AMA BAZI OYUNCUNLAR BASKIYI KALDIRAMIYOR

Deneyimli eldiven açıklamasının devamında, "Bu bir takım sporu ve hepimiz her yenilgiden suçluyuz ve birlikte zaferleri kutluyoruz. O gün bir rakip kadar kazanmak istemedik ve bu üzücü. Yüzde yüz oyuna girmezsek kimseyi yenemeyiz ve gelecekte bu zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor. Fransa, Ukrayna ve Kazakistan deplasmanında daha iyi oynadık. Sanki bazı oyuncular sahamızda oynarken baskıyla baş edemiyor gibi." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.