BOTAŞ Personel alımı yapacak

BOTAŞ Personel alımı yapacak
BOTAŞ personel alımı duyurusunu yaptı. En az lise mezunu olmak şartıyla farklı bölümlerde istihdam edeceği 94 personel alacağını duyurdu. Enspektör, itfaiye görevlisi, operatör, teknisyen, uzman yardımcısı ve mühendis ünvanları ile personel alacak.

Devlet Personel Başkanlığı resmi İnternet sitesi üzerinden yapılan BOTAŞ personel alımı duyurusunda toplam 94 personel alımı yapacağını açıkladı. BOTAŞ, yayımladığı personel alımı kılavuzunda enspektör, itfaiye görevlisi, operatör, teknisyen, uzman yardımcısı ve mühendis ünvanları ile yapılacağını belirtti. BOTAŞ personel alımı hakkında detaylı bilgiler ve alım yapılacak kadrolar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER OLACAK?

- Mühendislik kadroları için; son 5 yıl içerisinde İngilizce KPDS/YDS'den en az 70 ve üzeri puan almış olmak (YÖK tarafından yayınlanan güncel yabancı dil sınavları eşdeğerlik tablosuna göre dengi puanlarda kabul edilecektir.)

- Bazı branşlarda en az lise mezunu olmak (itfaiye görevlisi, operatör ve bazı teknisyenlikler)

- Alanında 2 yıl tecrübesi olduğunu belgelemek (SGK hizmet dökümü ve çalışılan işyerinden alınan belgeyle)

- İşe başlatılması halinde çok tehlikeli işlerde çalışabileceğine ilişkin sağlık raporu.

- CCNP sertifikasına sahip olmak (Bilişim kadroları için)

- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak

- Seyahat etmesine engel bir durum olmaması

- Sahada çalışmaya engel durumu olmamak

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü 94 sürekli işçi alımı ilanı 4 Ocak 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlandı. Başvurular 9 Ocak - 18 Ocak 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

 

BAŞVURU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.