Botsalılardan Mehmetçik için kampanya 

Botsalılardan Mehmetçik için kampanya 
Meram'a bağlı Botsa Mahallesinde, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan kahraman Mehmetçiğe destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldı. 

Meram Belediyesinin Botsa Mahallesinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Mehmetçik için başlatılan yardım kampanyasında toplanan paralar Mahalle Muhtarı Dursun Uğurlu tarafından Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teslim edildi. 
Örnek bir kampanyaya imza attıkları için Botsalılara teşekkür eden Başkan Toru, “Devletimizin bekası için Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize destek amacıyla Meram ilçemizin Botsa Mahallesinde muhtarımız ve mahalle sakinleri tarafından bir kampanya başlatıldı. Mehmetçiğimizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu hayrın ulaştırılması için belediyemize müracaat ettiler. Böylesine güzel bir hayra imza attıkları için muhtarımıza, azalarına ve tüm mahalle sakinlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletimizin duası ve Mehmetçiğimizin kahramanca mücadelesi sayesinde inşallah ayaklarımız bu vatan toprakları üzerinde sabit kalacak. Biz de belediye olarak bu kampanyaya destek vereceğiz ve askerlerimizin talepleri doğrultusunda alacağımız malzemeleri en kısa sürüde kendilerine ulaştıracağız” diye konuştu. 
aw347333_02.jpg
“Kimimiz para verdik, kimimiz koyun ve keçi” 
Mahalle sakinleri de kampanyayla ilgili şunları söylediler: “Köylümüzün tuzu biberi olsun istedik. Kimisi para verdi kimisi davar, koyun ve keçi bağışladı. Ordumuza, Mehmetçiğimize az da olsa bir katkımız olsun diye bu kampanyayı düzenledik. Bayrak, ezan ve vatan için canımız feda olsun. Mehmetçiğimiz orada savaşırken biz de Botsalılar olarak çorbada tuzumuz olsun diye bu kampanyayı düzenledik. Belediye başkanımızın öncülüğüyle ve hemşehrilerimizin desteğiyle bu kampanyayı gerçekleştirmiş olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.