Boyalı ailesinin acı kaybı

Boyalı ailesinin acı kaybı
Konya basınının emektar isimlerinden Celalettin Boyalı’nın annesi, Mevlüt Boyalı’nın babaannesi Fatma Boyalı, hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Lalebahçe Pirhasan Mezarlığı’na defnedildi

Konya basınının emektar isimlerinden Konya İmza Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celalettin Boyalı’nın annesi, Konya İmza Gazetesi Genel Müdürü ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Boyalı’nın babaannesi Ayten Boyalı, hayatını kaybetti.

5d007344-493b-4a5a-ad05-2e5baddc5054.jpg

Merhume Ayten Boyalı’nın cenazesi Lalebahçe Mahallesi’nde bulunan Pirhasan Mezarlığı’na öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Merhume Ayten Boyalı’nın cenaze törenine Boyalı ailesinin yakınları, sevenleri, dostları ve akrabalarının yanısıra Konya’da yayın yapan birçok basın kuruluşunun sahipleri ve yöneticileri ile kurum ve kuruluşlarının basın müdürleri ve basın sorumluları da katıldı.

23acbc48-c7f5-47cc-8162-ae313c00bdd9.jpg

Pusula Gazetesi olarak merhume Ayten Boyalı’ya yüce Allah’tan rahmet, Celalettin Boyalı ve Mevlüt Boyalı başta olmak üzere Boyalı ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.