Boykot ürünlerini dev indirimler ve kampanyalarla satmaya devam eden A101'e halktan büyük tepki

Boykot ürünlerini dev indirimler ve kampanyalarla satmaya devam eden A101'e halktan büyük tepki
Boykot ürünlerini dev indirimler ile satan A101'e tepki yağarken boykot çağrısı sosyal medyada viral oldu. Vatandaşlar A101'i dev indirim ve kampanyalar yaparak İsrail destekçisi marakaların boykotu kırma üssü haline gelmekle suçladı

İşgalci Terör Devleti İsrail’in Filistin’e yaptığı soykırım sonrası Dünyanın farklı bölgelerinde İsrail'e destek veren fimaların ve markaların ürünleri boykot edilmeye başladı.

Boykot dünyanın farklı ülklerinde olduğu gibi Türkiye'de de etkili oldu. Boykotla birlikte tüketici alışkanlıklarıda değişirken vatandaşar yerli ve milli marakalra yöneldi.

Bu durum yerli markaların satışlarını artırırken boykot edilen firmalar depolarda yığılan ürünleriş satmak hem de boykou kırarak yerli markalara olan dönüşümü engellemek için fiyatlarını yarı yarıya düşürdüler.

gp5g1wjwyaaomdr.jpeg

A101'E TEPKİ

Kamlanya ve indirimli satışlarla, 13 binden fazla mağazası olan zincir market A101, boykot edilen firmaların kampnaya ve indirimlerin üssü oldu. Haftalardır A101'in bu tutumunu eleştiren vatandaşlar EURO2024 sponsoru Coca Cola'nın kampanyasını yapmasıyla tepkilerini daha da artırdılar.

X'te "#A101boykot" etiketi viral olurken paylaşılan yorumlarda A101, duyarsızlık, boykotu görmezden gelmek ve İsrail destekçisi firmaların boykot kırma üssü olmakla suçlandı.

A101'e tepki gösteren isimler arasında yer alan Yazar Yusuf Kaplan, "İnsanlığınızı yitirdiğinizi ispat etmek için yırtınıp duruyorsunuz, anlaşıldı! Yazıklar Olsun" paylaşımı yaptı.

Haftalardır tepkilere rağmen geri adım atmayan A101'in artan son tepkiler sonrası nasıl bir tutum takınacağı merakla bekleniyor.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI

fdg.jpg

sdffs.jpg

untitled-5.jpg

untitled-2.jpg

untitled-3.jpg

untitled-6.jpg

dasd.jpg

untitled-7.jpg

untitled-4.jpg

untitled-8.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.