"Böyle yürümez" diyen Konyaspor'un kıdemli eski yöneticisi Ekrem Coşkun'dan çözüm önerisi

"Böyle yürümez" diyen Konyaspor'un kıdemli eski yöneticisi Ekrem Coşkun'dan çözüm önerisi
 Yazar
Konyaspor'un kıdemli eski yöneticilerinden Ekrem Coşkun, yeşil-beyazlı kulübün kurtuluşunun şirketleşme ve halka arzdan geçtiğini söyledi

Konyaspor'un kıdemli eski yöneticilerinden Ekrem Coşkun, yeşil-beyazlı kulübün kurtuluşunun şirketleşme ve halka arzdan geçtiğini söyledi.

Olağanüstü Kongre kararı alınan Konyaspor'da yeni başkan adayları için bekleyiş sürerken yeşil-beyazlıların kıdemli eski yöneticilerinden Ekrem Coşkun, Konyaspor için çözümün şirketleşmeden geçtiğini savundu.

Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini ifade eden Ekrem Coşkun, sıkıntıların temel kaynağı borç sorunun gündemden çıkarılmasının yolunun şirketleşme ve peşinden borsaya açılarak halka arzdan geçtiğini ifade etti.

ekrem-coskun.jpg

"10 MİLYON TL’LİK HİSSE ALMAYA HAZIRIM"

Ekrem Coşkun, “Konyaspor şirketleşirse şahsen ben ilk planda 10 milyon TL’lik hisse almaya hazırım. Bu rakamları Konya’da verebilecek 100 iş insanı da var. Böylelikle borç meselesi gündemimizden tamamen çıkmış olur. Şirketleşme neticesinde halka arz durumunda arma sevdalılarıda gücü ölçüsünde hisse alarak hem kulübüne sahip çıkacak, hem de gurur duyabileceği güçlü bir yapının oluşmasına katkı sağlamış olacaklar.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.