Bronz Madalyalı Milli Kayakçı Yıldırım'a Erzurum'da Çiçekli Karşılama

Bronz Madalyalı Milli Kayakçı Yıldırım'a Erzurum'da Çiçekli Karşılama
ERZURUM (AA) - Bosna Hersek'te düzenlenen Alp Disiplini Uluslararası FIS Çocuk Kupası'nda bronz madalya kazan milli kayakçı Ceren Reyhan Yıldırım, memleketi...

ERZURUM (AA) - Bosna Hersek'te düzenlenen Alp Disiplini Uluslararası FIS Çocuk Kupası'nda bronz madalya kazan milli kayakçı Ceren Reyhan Yıldırım, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı.

Yıldırım, Bosna Hersek'te 15 ülkeden 93 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda slalom yarışlarında mücadele etti.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Ceren Reyhan Yıldırım, bu branşta bronz madalya kazandı.

Yıldırım, antrenörü Serhat Akdaş ile geldiği memleketi Erzurum'da, babası Macit ve annesi İldem Yıldırım'ın yanı sıra Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bülent Tilkidöğen, TOHM Erzurum Müdürü Murat Tanas ve antrenörlerce karşılandı.

Çiçek takdim edilen Yıldırım, yaptığı açıklamada, daha büyük başarılar kazanmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Baba Yıldırım da Ceren’in Türk sporuna hizmet etmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, kızları ile gurur duyduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.