Bu durum sizin eseriniz

Bu durum sizin eseriniz
Konyaspor taraftarı, Aykut Kocaman’ın sıfır borçla bıraktığı kulüpte 3 ayda 13 milyon borç yapan yönetimi istifaya davet etti. Yeşil-beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi topa tutarken, olağanüstü genel kurulun Konyaspor için kaçınılmaz oldu

KOCAMAN’DAN SONRASI HÜSRAN

Konyaspor’a gelmesiyle birlikte gerek sportif gerekse mali başarılara imza atan Aykut Kocaman, şehrin gözbebeği haline geldi. Deneyimli teknik adam görevde bulunduğu süreçte doğru bildiklerinden ödün vermezken, hiçbir menajeri kulübün kapısından dahi sokmadı. Kocaman’ın görevden ayrılmasını fırsat bilen menajerler, transfer döneminde kulübün içinde cirit atarken, transferlerde önemli rol oynadı. Özellikle forvet transferi konusunda dedikodular ayyuka çıkarken, performanslar da iddiaları doğrular nitelikte.

YÖNETİM GİTMEZSE 100. YIL ŞAMPİYONLUĞU 1. LİG’DE YAŞANACAK!

Konyaspor ile Konya İdmanyurdu’nun birleşme tarihi olan 1981’i silerek direkt Konyaspor’un kuruluş tarihi olan 1922’ye geçen Konyaspor yönetimi, kendilerine 100. yılda şampiyonluk hedefi koymuştu. Yeşil-beyazlı yöneticiler, özellikle bu sezon yaptığı yanlış hamleler ve bu yönetim algısıyla takıma 100. yılda PTT 1. Lig şampiyonluğu yaşatacak.

3 AYDA 13 MİLYON

Aykut Kocaman’ın büyük titizliğiyle 42 milyon borcu eriten Konyaspor yönetimi, başarılı teknik adamın görevden ayrılmasının ardından ekonomik anlamda da çuvalladı. Yeşil-beyazlı yöneticiler 3 ay önce sıfır borcu bulunan takımın transfer yaparak para kazanmasına rağmen, yaptığı 15 transferle borç miktarını 3 ayda 13 milyona çıkardı. Dengeli bir politika çizen takımın yerine herkesin ayrı bir baş çektiği bir kulübe dönen Konyaspor’da seri galibiyetler gelmemesi durumunda sıkıntılar daha da büyüyecek.

(Haber: Ulaş İnbaşı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.