'Bu görüşmenin de kaybedeni Macron'

'Bu görüşmenin de kaybedeni Macron'
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ile 5 metrelik masada görüşerek dünya gündemine oturan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Tokayev'i ağırladığı masa ile yeniden gündem oldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Kazakistan'da ocak olaylarını görüştü. Putin'in Tokayev ile daha samimi pozlar vererek, ufak bir masada görüşmeyi tercih ettiği görüldü.

Vladimir Putin'in, Moskova'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u ağırlaması uluslararası kamuoyunun gündemine oturmuştu.

5 metrelik beyaz renkli dev masanın bir ucuna oturan Putin, masanın diğer tarafına ise Macron'u oturtturmuş. Toplantının başında uzaktan bir eli cebinde el sallayarak Macron'u selamlayan Putin, görüşme sonrasındaki basın toplantısında da Macron'u beklemeden ayrılarak adeta bir gözdağı vermişti.

Aleni şekilde aşağılanan Macron alay konusu olmuştu.

Putin'in Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'i bu şekilde ağırlaması, "Olan yine Macron'a oldu. Bu görüşmenin

de kaybedeni Macron oldu" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.