Bu Hafta 6 Film Vizyona Girecek

Bu Hafta 6 Film Vizyona Girecek
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta "Rüzgar", "Umut Avcıları", "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi ?", "Hakaret", "Aman Doktor" ve "Coco" adlı filmler sinemaseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere 6 film vizyona girecek.

Halil Sezai Paracıkoğlu ile Belçim Bilgin'in başrollerinde yer aldığı "Rüzgar" adlı film, yarın vizyona girecek.

Yönetmenliğini Serkan Acar'ın üstlendiği, senaryosunu Volkan Girgin'in kaleme aldığı filmde ayrıca Ataberk Mutlu, Nebil Sayın ve Cezmi Baskın rol alıyor.

"Umut Avcıları"

Afyon Anıtkaya kasabasında yaşayan "Cafer", "Ahmet", "Baki" ve "Doğan" adlarında dört arkadaşın zengin olma yolunda yaşadıkları maceraları konu alan "Umut Avcıları" filminin yönetmen koltuğunda İlker Çavga oturuyor.

Senaristliğini Mehmet Sağlam'ın üstlendiği, komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Furkan Tezcan, Haydar Zeytünlü, Turgut Güneş, Kenan Balık ve Belit Şentürk yer alıyor.

"Enes Batur Hayal mi Gerçek mi ?"

Sosyal medyada paylaştığı görüntülerle dikkati çeken Enes Batur'un senaristliğini üstlendiği ilk sinema filmi "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?"nin yönetmenliğini Kamil Çetin gerçekleştirdi.

Filmde, Enes Batur'un yanı sıra Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına ve sosyal medyada görüntü paylaşımı yapan 19 kişi rol aldı.

"Hakaret"

Haftanın yabancı filmleri arasında yer alan ve ilk gösterimini "Venedik Film Festivali"nde yapan "Hakaret" adlı filmin yönetmenliğini, Ziad Doueiri üstlendi.

Başrolünde yer alan Kamel El Basha'ya "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandıran film, Lübnan'da siyasetten yargı sistemine uzanan ve derin bir toplumsal eleştiri getiren bir dramı anlatıyor.

"Aman Doktor"

Tony Gatlif'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, cömert, kendinden emin, tahmin edilemez ve özgür ruhlu "Djam" adlı kızın yeni insanlar ve yeni paylaşımların odağında olduğu bir yolculuğu konu ediniyor.

Dram türündeki Fransa yapımı filmde, Daphne Patakia, Maryne Cayon, Simon Abkarian ve Yannis Bostantzoglou yer aldı.

"Coco"

Haftanın tek animasyon ve fantastik türündeki, Disney Pixar'ın yeni aile filmi "Coco", 12 yaşındaki Miguel'in ölüler diyarına macerasını anlatıyor.

Muhabir: Aişe Hümeyra Bulovalı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.