Bu imza, ’’İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak’’ dedirtti

Elazığ'da Filistin'e destek destek iin başlatılan imza kampanyasında atılan bir imza ’’İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak’’ dedirtti

Elazığ'da 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Sivil İnisiyatif Grubu tarafından başlatılan ve İstanbul'da sürdürülen "7'den 77'ye Gazze için Ben de Varım" imza kampanyasında atılan bir imza ’’İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak’’ dedirtti.

Bu imza, ’’İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak’’ dedirtti

73 Selamet Kuşağı Akıncıları Sivil İnisiyatif Grubu tarafından İsrail'in saldırıları sonrası Filistin'e destek için bir hafta önce Elazığ'da "7'den 77'ye Gazze için Ben de Varım" imza kampanyası başlatıldı. Daha sonra İstanbul'a taşınan imza kampanyası yoğun ilgi gördü. İmza kampanyasında duygu dolu anlar da yaşandı. Elleri olmayan vatandaş imza atarken stant görevlisi tarafından kayda alındı. Her iki eli de olmayan yaşlı adamın kampanyaya imza atarak dayanışma örneği sergileme anları kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Bu imza, ’’İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak’’ dedirtti

Mücahid adlı vatandaş imza attıktan sonra kendisini görüntüleyen stant görevlisine, "Selam olsun Gazze'ye. Her gece Fetih Suresi okuyorum. Senin gücün kuvvetin varsa benim de yüreğim var, birleştirirsek her yeri yıkarız" dedi.

Stant görevlisi de, "Senin bu attığın imza şimdiye kadar atılan imzalardan daha değerli. İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak" şeklinde cevap verdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.