Bu Kadarına da Pes!

Bu Kadarına da Pes!
Trabzon'da akıllara durgunluk verecek boyutta bir olay yaşandı. Genç bir kız gittiği AVM'de Go-kart pistinde bindiği go-kart aracı ile kaza yapınca olanlar oldu. Genç kız kazanın ardından kızlık zarının zarar gördüğünü belirterek AVM yetkilileri hakkında

Trabzon'da akıllara durgunluk verecek boyutta bir olay yaşandı. Genç bir kız gittiği AVM'de Go-kart pistinde bindiği go-kart aracı ile kaza yapınca olanlar oldu. Genç kız kazanın ardından kızlık zarının zarar gördüğünü belirterek AVM yetkilileri hakkında ilginç bir girişimde bulundu.

 

BİLİRKİŞİ RAPORUNDA ONAY

Trabzon'da üniversite öğrencisi 21 yaşındaki M.Ü arkadaşı ile birlikte eğlenmek için AVM'ye gitti. Burada Go-kart araçlarına binen M.Ü. boyunun kısa olmasından dolayı ayağının gaza pedalına yetişmediği için emniyet kemeri takılmadı.

Emniyet kemerini takmadan binen M.Ü. pistte virajı alamayarak kaza yaptı. Omzunda ve kasıklarında ağrı hisseden genç kız eve giderek kanamanın neden olduğunu farketti. 21 yaşındaki genç kız "kızlık zarının zarar gördü" diyerek firma yetkililerine suç duyurusunda bulundu.


Genç kız olayın hemen ardından hastaneye giderek kontrol yaptırdı. Genç kız doktorun onayladığı belgeler ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. M.Ü. yaptığı açıklamada, "Go-kart aracında güvenlik kemeri takılınca boyumun kısa olması nedeniyle ayağım frene ve gaza yetişmiyordu. Görevliler kemeri takmazsam ayağımın yetişeceğini belirterek kemer takmadılar. Sürüş sırasında direksiyon hakimiyetini kaybettim, kaza oldu. Omuzum ve kasıklarımda ezilmeye dayalı ağrılar oluştu. Zamanla ağrılar arttı ve kasıklarımdan kan geldi. Doktora gittim, kızlık zarımın zarar gördüğünü öğrendim. Bu sebepten işletmeden şikayetçiyim" dedi.

 

Şikayetin ardından soruçturma başlatan savcılık bilirkişi raporu istedi. Raporun ardından Savcı Gündoğdu, go-kart işletmecisi Sedat Ş. hakkında 'basit yaralama' suçundan iddianame hazırlayarak 5. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Sedat Ş.'nin 4 aydan bir yıla kadar hapsi isteniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.