Bu kez olsun

Bu kez olsun
Ligde 4 haftadır kazanamayan, kötü futboluyla eleştirilen Torku Konyaspor kritik bir sınava çıkıyor. Deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak temsilcimizde hedef galibiyet. Zorlu maç saat 20.00’da başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın perdesi bugün açılıyor. Ligde henüz aradığını bulamayan ve son dönemde de sıkıntılı günler geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor bugün deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Ligin güçlü ekiplerinden birisi olan ve gol yollarındaki etkinliği ile tüm rakiplerini tedirgin eden Kasımpaşa karşısına mutlak galibiyet için çıkacak temsilcimizde üç puandan başkası düşünülmüyor. Hazırlıklarını dün tamamlayan ve İstanbul’a uçan temsilcimizde bu maç teknik heyetin Konya’daki geleceğinin belirlenmesi adına da büyük önem arz ediyor. İstim üstündeki isim olan Teknik Patron Mesut Bakkal olası puan kayıplarıyla camia nezdindeki tüm kredisini tüketecek.

TAKIMA GÜVEN TAM

Takımına güvenini dile getiren Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Kasımpaşa'yı yenmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sahamızda K.Erciyesspor ve İstanbul Başakşehirspor maçlarında 4 puan kaybettik. Kasımpaşa karşısına bu kayıpları telafi etmek için çıkacağız. Zor bir maç olacak. Rakibin gücü, kadro kalitesi ortada. Özellikle boş alan bulduklarında hata affetmeyen tehlikeli silahlara sahipler. Ama her takımın olduğu gibi onların da zaafı var. İnşallah planlarımız sahaya iyi yansır ve güzel bir oyunla neticeye ulaşırız” dedi.

SAAT 20’DE BAŞLAYACAK

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’da başlayacak maçı Mustafa İlker Coşkun-Ali Saygın Ögel-Erdinç Sezertam hakem üçlüsü yönetecek. Torku Konyaspor’da Marica ve Ömer Ali’nin sakatlığı sürüyor. Vukovic’in de bu maçta oynaması beklenmiyor. Temsilcimizin sahaya; Kaya, Ali Turan, Selim, Kokalovic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Ali Çamdalı (Uğur İnceman), Djalma, Hleb, Torje ve Hasan Kabze ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.