Bu puanların bir anlamı olmalı

Bu puanların bir anlamı olmalı
Ligin ikinci devresine Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlardan puan alarak başlayan Konyaspor, bu puanların daha da önem kazanması için Akhisarspor ve Yeni Malatyaspor maçlarını kazanmak istiyor

Süper Lig’in ikinci devresine yenilenen kimliğiyle giren Atiker Konyaspor, ikinci yarıda şu ana kadar çıktığı 5 maçtan 6 puan toplamayı başardı. Bu süreçte Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş’tan puan koparan yeşil-beyazlılar, bu puanların daha da anlam kazanması için bu hafta oynanacak Akhisarspor ve bir sonraki hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçlarını kazanmak istiyor.

ANLAM KAZANMASI İÇİN YENMEK İSTİYOR

Devre arası transfer döneminde yapılan transferlerle daha da güçlenen Atiker Konyaspor, adeta yeniden doğdu. Yenilenen kimliğiyle rakiplerine gözdağı veren yeşil-beyazlılar, ilk 5 haftada 6 puan toplamayı başardı. Konyaspor, bu puanların daha da anlam kazanması için önündeki Akhisarspor ve Malatyaspor maçında galibiyet odaklı düşünmeye başladı.

İVME KAZANDI

Ligin ilk devresinde maç başına 0,8 puan ortalamasıyla mücadele eden Konyaspor, yapılan transferlerle birlikte ivme kazandı. Yeşil-beyazlılar, geride kalan 5 haftalık süreçte 6 puan toplarken, maç başına 1,2 ortalaması tutturdu.

DEPLASMANDA ZORLANIYOR

Cuma günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Konyaspor, bu maçı kazanarak alt sıralardan bir an önce kurtulmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, şu ana kadar çıktığı 10 deplasman maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik 8 mağlubiyet aldı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.