"Bu ülke ve canlarımız size emanet"

"Bu ülke ve canlarımız size emanet"
Ankara'da lise öğrencisi bir grup, Mardin'in Nusaybin ilçesinde mücadele eden asker ve polislere moral olması amacıyla kıyafet ve yiyecek gönderdi- Öğrencilerin gönderilen kolilerin arasına bıraktığı, "Bu ülke ve canlarımız size emanet" yazılı not, dikkat

ADANA (AA) - Ankara'da lise öğrencisi bir grup, teröre karşı müşterek operasyon yürüten asker ve polise manevi destek olmak amacıyla kıyafet ve yiyecek gönderdi.

Etimesgut Anadolu Lisesi öğrencileri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda fedakarca mücadele eden polis ve askerlere manevi destek olmak amacıyla içerisinde giyecek ve yiyecek bulunan koliler gönderdi.

Okulun 10. sınıf öğrencilerinin koli içerisine bıraktığı "Sevgili Mehmetçik" diye başlayan not ise gençlerin ülke sorunlarına, güvenlik güçlerinin teröre karşı verdiği mücadeleye duyarlı olduklarını gözler önüne serdi.

"Ülkemizde huzur ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak sizin sayenizde" diye devam eden notta şu ifadelere yer verildi:

"Orada bizim için kahramanca, mücadele ederek anavatanımızı koruyorsunuz. Bizim güvenliğimiz için kendi canınızı cesurca feda ediyorsunuz. Size nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz. Bu yüzden aklımıza gelen bu yöntemle sizlerle duygularımızı paylaşmak istedik. Hepiniz iyi ki varsınız. Bu ülke ve canlarımız size emanet. Vatan sağ olsun."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.