Bugün Google’ın doğum günü! Google Ne zaman kuruldu? Google Kim tarafından kuruldu?

Bugün Google’ın doğum günü! Google Ne zaman kuruldu? Google Kim tarafından kuruldu?
Google yaş günün hazırladığı özel doodle ile duyurdu. En çok kullanılan Google ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

Google yaş günün hazırladığı özel doodle ile duyurdu. En çok kullanılan Google ne zaman ve kim tarafından kuruldu? Şirket merkezi, kurucuların arkadaşları Susan Wojcicki'nin Menlo Park, Kaliforniya'da bulunan garajı olarak belirlendi. İlk çalışan ise aynı üniversiteden arkadaşları Craig Silverstein oldu. Google, 19 Ağustos 2004 tarihinde kamuoyuna tanıtıldı. Larry Page, Sergey Brin ve Eric Schmidt 2024 yılına kadar Google'da birlikte çalışmak üzere işbirliği yaptılar.

İNTERNET ORTAMINDA EN ÇOK ZİYARET EDİLEN SİTE

İnternette en çok ziyaret edilen web sitesi olarak ‘google.com’ başta geliyor. YouTube, Blogger, Orkut gibi Google'a ait diğer siteler ve çok sayıda uluslararası Google sitesi ise en çok ziyaret edilen siteler arasında ilk yüz içinde bulunuyor. İnternet tabanlı hizmet ve ürünler geliştiren Google, ek olarak bunlara ev sahipliği yapar. Kârının büyük kısmını AdWords programı aracılığıyla reklamlardan elde ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.