Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: “Elendik artık. Konyaspor'a başarılar diliyorum"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: “Elendik artık. Konyaspor'a başarılar diliyorum"
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor karşılaşmasının ardından, "Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmada EMS Yapı Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenen Tümosan Konyaspor çeyrek finale yükseldi.

"İNŞALLAH KUPAYI DA KAZANIRLAR"

Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, "Öncelikle Konyaspor'u tebrik ediyorum, kazandılar. İnşallah kupayı da kazanırlar. İlk yarı girdiğimiz birçok gol pozisyonu vardı. Samba'ya bir darbe vardı penaltı olabilirdi. Bizim açımızdan kupa kazanmaktan daha önemli gençleri sahaya sürdük. Gencecik sporcular kazandık, hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı. Hepsine teşekkür ederim. Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspor'a da başarılar diliyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, gençleri alkışladılar ve desteklediler" ifadelerini kullandı.

"2 TRANSFER DAHA DÜŞÜNÜYORUZ"

Transfer çalışmalarına ilişkin ise Uygun, "Bir transferimiz sağlık kontrolünden geçti. 2 tane daha katmayı düşünüyoruz. 16 yaşındaki çocukla bile Sivasspor sahada mücadele ediyor. Bu kupa olmasa hiçbirimiz genç kazandırmayız futbola. Biz gençleri kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.