Bulgaristan Gümrük Müsteşarı, Kapıkule'yi ziyaret etti

Bulgaristan Gümrük Müsteşarı, Kapıkule'yi ziyaret etti
EDİRNE (AA) - Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Rozaliya Dimitrova, Kapıkule Gümrük Kapısı'na çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Kapıkule VİP binasında,...

EDİRNE (AA) - Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Rozaliya Dimitrova, Kapıkule Gümrük Kapısı'na çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Kapıkule VİP binasında, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın tarafından karşılanan Bulgaristan Gümrük Müsteşarlığı görevine yeni atanan Dimitrova, yolcu peronları ve tasfiye işlemlerinin yapıldığı alanları gezdi. Bölge Müdürü Yalçın, konuk Müsteşara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Dimitrova ile Bulgaristan Burgaz Gümrük Bölge Müdürü Valeri Stefanov'u makamında ağırlayan Yalçın, konuklarına bölge müdürlüğü tanıttı.

Yapılan görüşmede bugüne kadar gerçekleşen iş birliğinin daha sıkı bir şekilde devam ettirilmesi gerektiği belirtilerek, tır kuyruklarının ortadan kaldırılması, yaklaşan gurbetçi sezonu öncesi yapılacak ortak çalışmalar ve özellikle Dereköy’ün tır trafiğine açılması konuları gündeme geldi.

Yalçın, ziyaretin sonunda Dimitrova ve Stefanov'a hatıra tabağı hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.