Burcu Kara'nın sevgilisi ortalığı birbirine kattı

Burcu Kara'nın sevgilisi ortalığı birbirine kattı
Burcu Kara'nın 2 yıldır birlikte olduğu kendisinden 16 yaş büyük sevgilisi iş insanı Tuncer Baydar, beraber resimleri çekilince otelde hadise çıkardı.

Son senelerde çektiği diziler reyting canavarına yenilen Burcu Kara (34), 2 yıldır birlikte olduğu iş insanı Tuncer Baydar'la (50) kendisi gibi Bursalı olan Fatih Ürek'i dinledi.

OTELİ AYAĞA KALDIRDI

Ürek'in sahne aldığı Kalamış Wyndham Otel'de görüntülenen çiftten Baydar, çılgına döndü. Fotoğrafların silinmesini isteyen Baydar, Kara'yı masada bırakıp resimleri sildirmesi için mekan görevlilerinden yardım istedi. Muhabirden 'Hayır' yanıtını alınca da oteli ayağa kaldırdı. Evlenecekleri konuşulan ikili eğlencelerini yarım bırakıp otelden ayrıldı.

HAYATIMDA 3 KEZ GÖRDÜM

Çift, ilk defa geçen yaz bir balıkçı çıkışı Baydar'ın aracında objektiflere yakalanmıştı. Beraber görüntüleri yayınlanınca Baydar, "Hanımefendiyi hayatımda 3 defa gördüm, tanımıyorum" açıklamasını yapmıştı. Ancak ikili kısa süre sonra Ortaköy'de yine objektiflere takılmıştı. Kara, kıskançlık yüzünden ayrıldığı Baydar'la barıştıktan sonra Brezilya'daki Rio Karnavalı'na gitmişti. Kara, iki sene evvel de iş insanı Remzi Kösem'le beraberlik yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.