Burcu Köksal AK Parti’ye Geçiyor İddiası: Çok huzurluyum, içim çok rahat
Burcu Köksal’ın yarın AK Parti’ye katılacağı iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü. Gazeteci Barış Yarkadaş, Köksal ile yaptığı görüşmenin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.
Yarkadaş’ın aktardığına göre Burcu Köksal, CHP içerisinde artık siyaset yapma imkânının kalmadığını belirterek, aday gösterilme sürecine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Köksal’ın, “Beni belediye başkanı yapmalarının sebebi benden kurtulmak istemeleriydi. ‘Nasıl olsa kazanamaz’ diye aday yaptılar” dediği öne sürüldü.
Köksal’ın ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile arasında yaşandığı iddia edilen diyaloğa ilişkin de çarpıcı açıklamalar yaptığı belirtildi. İddiaya göre Köksal, Özel’in kendisine yönelik sert ifadeler kullandığını öne sürerek, “2 yıl sonra iktidara geleceğim. Seni affetmeyeceğim. Seni affetmem için bana yalvaracaksın” sözlerini aktardı.
AK Parti’ye geçme kararından dolayı huzurlu olduğunu ifade ettiği belirtilen Köksal’ın, “Yarın AK Parti’ye katılıyorum, çok huzurluyum, içim çok rahat” dediği kaydedildi.
Öte yandan Veysel Topçu’nun da Burcu Köksal ile birlikte AK Parti’ye katılacağı iddia edildi.
Köksal’ın, Recep Tayyip Erdoğan ile 45 dakika görüştüğünü söylediği ve görüşmede birlikte siyaset yapma konusunda mutabık kalındığını ifade ettiği öne sürüldü. Köksal’ın görüşmede, “Bizim savunduğumuz CHP’den eser kalmadı. Bu CHP bizim CHP’miz değil” dediği aktarıldı.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.