Bursa'da 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili dava

Bursa'da 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili dava
Orhangazi'de geçen yaz aynı aileden 3 kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi

BURSA (AA) - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçen yıl ağustos ayında komşuları olan 3 kişiyi av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Hasan Küp (55) ile olayda yaşamını yitiren Ali, eşi Gülfer ve oğlu Reva Gem'in yakınları katıldı.

"Birden fazla kişiyi kasten öldürme" suçundan üç kez müebbet hapisle cezalandırılması istenen sanığın eşi Nasiye Küp, tanık olarak dinlenildi.

Nasiye Küp, eşinin önceki duruşmada söylediklerinin doğru olmadığını savunarak, "Eşim daha önceki ifadelerinde benim onları öldürtmemi istediğimi belirtmiş. Ali Gem bana karşı herhangi bir şey yapmadı. Bana kötülüğü olmayan insanları öldürmesini nasıl isterim? Kendi kendine olayları kafasında kurguluyor, sadece kendi inanıyor. Eşimin iddiaları doğru değil." ifadelerini kullandı.

Sanık Küp ise "İsterseniz beni yalan makinesine bağlayın. Yalan söylediğim ortaya çıkarsa istediğiniz cezayı verin." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamını karar vererek, duruşmayı erteledi.

Orhangazi ilçesinde 16 Ağustos 2015'te, tarladan traktörle Çakırlı Mahallesi'ndeki evlerine dönen Ali Gem ile eşi Gülfer ve oğlu Reva Gem, bahçe duvarı üzerinden av tüfeğiyle açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen komşuları Hasan Küp, jandarma ekiplerince aynı gün Çakırlı ile Üreğil mahalleleri arasında arazide gizlenirken yakalanmıştı. Gözaltına alınan Küp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.