Bursa'da Arda Turan'a sevgi seli!
TFF 1. Lig temsilcisi Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahasında Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i konuk etti. Büyük ilgi gören karşılaşma 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.
TRİBÜNLERDEN ARDA TURAN'A BÜYÜK İLGİ
Bursaspor taraftarı, mücadele öncesinde tribünlere çağırdığı Arda Turan'a sevgi gösterisinde bulundu. Maç öncesinde ise yeşil-beyazlı taraftarlar her iki takımın futbolcularını da alkışlayarak centilmence bir atmosfer oluşturdu.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BİLE BU ATMOSFER YOK"
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan, Bursa'daki futbol atmosferine hayran kaldığını belirterek, "Oyuncularıma Şampiyonlar Ligi atmosferi yaşayacağımızı söylemiştim. Ancak bazı Şampiyonlar Ligi statlarında bile böyle bir atmosfer yok. Her şey muhteşemdi." ifadelerini kullandı.
AVRUPA MAÇLARI İÇİN LONDRA PLANI
Avrupa kupalarındaki iç saha planlamasına da değinen genç teknik adam, UEFA kriterleri nedeniyle bu sezon Avrupa maçlarını büyük ihtimalle Londra'da oynamak zorunda kalacaklarını söyledi. Turan, "Türkiye'de oynamayı çok istedik ancak UEFA'nın şartları bizi oldukça zorluyor." dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.