Bursa'da cinayet

Bursa'da cinayet
Yıldırım ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Yıldırım ilçesinde bilinmeyen bir sebepten çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Millet mahallesi 7203. sokakta bulunan boş arazide, 3 kişi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Kavgaya dönüşen tartışma sırasında Ferhat K (35) yanında taşıdığı bıçakla akrabası Mustafa D.'yi (35) yaraladı. olay yerinde bulunan ve kavgayı ayırmaya çalışan Nihat Kuru (45) aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

Bağırışmalar üzerine çevredekilerin yardımıyla özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan Nihat Kuru yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mustafa D'nin ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Ferhat K, olay yerinden kaçtıktan 1 saat sonra polisi arayarak teslim olmak istediğini bildirdi. Belirtilen adrese giden Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim olan zanlı, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince devam ediliyor.

 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.