Bursa'da feci kaza anı saniye saniye kamerada

Bursa'da feci kaza anı saniye saniye kamerada
Bursa'da servis otobüsünün altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken kaza anı çevrede bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa'da servis otobüsünün altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken kaza anı civarda olan bir dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre, S.K. idaresindeki servis otobüsü Yıldırım Belediyesinde temizlik görevlisi Emin Durmuş (53) idaresindeki motosikleti dört yol ağzında fark edemeyerek çarptı. Çarpmanın hızıyla Durmuş otobüsün altında kalırken, yaklaşık 6 metre sürüklendi. Ağır yaralanan Durmuş'un ilk yardımına etraftakiler koşarken ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekibi Durmuş'a yaptığı ilk müdahalesinin sonrasında Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Durmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA ANI AN VE AN KAYDEDİLDİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde servis otobüsünün Durmuş'un kullandığı motosiklete çarptığı ve bir süre altında sürüklediği anlaşıldı.

Emin Durmuş'un cansız bedeni kılınan cenaze namazının sonrasında Kestel ilçesi Narlıdere Mahallesi'nde toprağa verildi.

Mahalle muhtarı Mehmet Çakır, "Servis otobüsünün meydana getirdiği bir kaza. Doğu yolu istikametinden otobüsümüz geliyor, 105.sokaktan Emin abimiz geliyor. Kör nokta zaten burası. Otobüs motoru altın alarak 5-6 metre kadar sürüklüyor. Oradan hastaneye götürüyorlar ama maalesef Emin abimizi kaybettik. Her gün gördüğümüz bir arkadaşımız abimizdi. Belediyemizin çalışanıydı zaten. Muhtarlığımızın olduğu yerde kart okuma sistemi var. Her sabah ve her akşam gelip kartını basıp evine gidiyordu. Kendi halinde bir abimizdi.

Jandarma'nın kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.