Bursa'da iki erkek cesedinin bulunması

Bursa'da iki erkek cesedinin bulunması
Cinayetleri işlediği iddia edilen kişi, Kahramanmaraş'ta yakalandı

BURSA (AA) - Bursa'da mart ayında ormanlık alanda iki erkek cesedi bulunmasına ilişkin Kahramanmaraş'ta bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, cinayetlerle ilgili soruşturmayı yürüten Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli İsa D'nin Kahramanmaraş'ta bulunduğunu belirledi. Gözaltına alınan İsa D, Bursa'ya getirildi.

Osmangazi Jandarma Komutanlığına bağlı Doğancı Jandarma Karakolu'nda işlemleri tamamlanan ve susma hakkını kullandığı belirtilen İsa D, adliyeye sevk edildi.

Ekiplerin, cinayetleri tek başına işlediği öne sürülen şüphelinin olay sırasında kullandığı iddia edilen pompalı tüfeği de ele geçirdiği öğrenildi.

- Olay

Bursa'da 9 Mart'ta bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Gökçeören Villaları yakınındaki ormanlık alanda iki ceset bulmuş, silahla vurularak öldürüldükleri belirlenen bu kişilerin, Erhan Özalp ve Sinan Yalçınkaya olduğu tespit edilmişti.

Sinan Yalçınkaya'nın kardeşi Deniz Yalçınkaya'nın geçen yıl eylül ayında merkez Yıldırım ve Kestel ilçelerinde birer gün arayla Serhat Erkibaş ile Aşkın Kızılkaya'yı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı belirlenmişti.

Deniz Yalçınkaya'nın yargılandığı davanın görülmesine, Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ağabeyi ve Özalp'in öldürüldüğü gün devam edilmişti. Duruşma saatinde, Sinan Yalçınkaya ve Erhan Özalp'in öldürüldüğü haberi gelmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.