Bursa'da Kültür Sanat

Bursa'da Kültür Sanat
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Troyalı Kadınlar" oyununun prömiyeriyle yeni sezona "merhaba" diyecek

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Troyalı Kadınlar" adlı oyunun prömiyeriyle yeni sezonu açacak.

Yeniden düzenlenen Tayyare Kültür Merkezi'nde sergilenecek "Troyalı Kadınlar" oyunuyla tiyatro, 2017-2018 sanat sezonu için "perde" diyecek.

J. P. Sartre'ın yazdığı ve Altuğ Görgü’nün yönettiği "Troyalı Kadınlar" oyununun şiirleri Füruğ Farahzad'ın imzasını taşıyor. Prömiyeri 17 Ekim'de yapılacak oyun, 19, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde saat 20.00'de, 28 Ekim'de ise saat 14.00'te sahnelenecek.

Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda, geçen yıl sergilediği "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" oyunu da sahnelemeye devam edecek. Oyun kasım ayında Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) seyirciyle buluşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.