Bursa'da Kültür Sanat

Bursa'da Kültür Sanat
Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından "Köprüdeki Adam" oyununun ilk gösterimi, yarın Feraizcizade Oda Tiyatrosu'nda yapılacak

BURSA (AA) - Bursa Devlet Tiyatrosunun "Köprüdeki Adam" oyunu, yarın Feraizcizade Oda Tiyatrosu'nda seyirciyle buluşacak.

Fransız yazar Guy Foissy'nin yazdığı ve Ezgi Yentürk'ün sahneye koyduğu oyunun ışık tasarımını Ali Karaman, dekorunu ve kostüm tasarımını Gözde Yavuz, dramaturgluğunu Meriç Bardakçı yaptı.

Ölüm, yaşam, hayaller ve medyanın sorumluluğuna ilişkin yeniden düşünmeyi sağlayan oyunda Kemal Okur, Serap Uluyol Karanfilci ve Salih Cem Şener rol alıyor.

Tüm sezon boyunca Oda Tiyatrosu Sahnesi'nde izlenebilecek oyunun ilk gösterimi yarın saat 18.00'de gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.