Bursa'daki bıçaklı kavga güvenlik kamerasında

Bursa'daki bıçaklı kavga güvenlik kamerasında
Yol verme meselesi yüzünden çıkan ve bir kişinin öldüğü kavga, çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi- Kaçan 3 şüpheli gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da iki grup arasında yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Çeşme Sokağı'nda bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında, iki otomobilin birkaç metre aralıklı durduğu görülüyor.

Araçlardan birinde bulunan Emre A'nın (29), elinde bıçakla indikten sonra alkolün etkisiyle düştüğü ve doğrularak diğer otomobildeki kişilerin yanına gittiği de kayıtlarda yer aldı.

Tartışmanın ardından iki grup arasında kavganın başlaması, 29 yaşındaki Recep Altınışık'ın bıçakla yaralanmasından sonra Emre A'nın, arkadaşlarıyla olay yerinden uzaklaşması ve 112 Acil Servis ekibinin ambulansla gelmesi de kameraya yansıdı.

- Şüpheliler yakalandı

Öldürülen Recep Altınışık'ın kavga sırasında yanında bulunan arkadaşları Necati N. (31) ve İsmail B'nin (31) ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıların kimliklerini tespit etti.

Ekipler, Altınışık'ı bıçakladığı iddia edilen Emre A. ile arkadaşları Ersin G. (40) ve İslam G'yi (35), Osmangazi ilçesindeki adreslerinde gözaltına aldı.

Şüphelilerin kavga sırasında alkollü oldukları, olay yerinden kaçtıkları otomobili Yeşilova Mahallesi'nde bıraktıkları, yakalandıktan sonra alkolün etkisiyle aracı park ettikleri yeri hatırlamadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Emre A, Ersin G. ve İslam G, adliyeye sevk edildi.

Küçükbalıklı Mahallesi Çeşme Sokağı'nda, Recep Altınışık, Necati N. ve İsmail B. ile başka bir araçtaki Emre A, Ersin G. ve İslam G, yol verme meselesi yüzünden tartışmıştı. Bu kişiler arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emre A. tarafından bıçaklandığı iddia edilen Altınışık, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Emre A, Ersin G. ve İslam G. ise olay yerinden söz konusu otomobille kaçmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.