Bursaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Bursaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı
BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.Özlüce Tesisleri'nde...


BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncularıyla yaptığı kısa toplantıyla başladı. Isınma hareketleriyle devam eden antrenman, taktik çalışmaların ardından sona erdi.

Takım kaptanı Serdar Aziz, eski sakatlığının olduğu bölgede ağrı hissedince tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı.

Öte yandan, antrenman öncesinde Şamil Cinaz, Bekir Yılmaz ve Bakeye Traore için doğum günü pastası kesildi. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yöneticiler ve Bacıbeyler kadın taraftar grubu üyeleri de doğum günü kutlamasına katıldı. Dernek üyeleri ayrıca futbolculara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla futbolculara çiçek verdi. Futbolcular da dernek üyelerine yeşil-beyazlı atkı hediye etti.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.