Bursaspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı

Bursaspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı
BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Özlüce Tesisleri'nde teknik...

BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Basın mensuplarının ilk 20 dakikasını takip edebildiği çalışma ısınma hareketleriyle başladı. İstasyon çalışmasının ardından antrenman basına kapatıldı. Kalan bölümde yeşil-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalışma yaptığı öğrenildi.

Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Furkan Soyalp takımdan ayrı koştuktan sonra salonda çalıştı. Sol alt adalesinde darbeye bağlı kanama olan Batalla, sağ kalçasında darbeye bağlı ağrısı olan Necid ve sağ tendonunda ödem olan Erdem Özgenç ise antrenmana katılmadı. Sol omzunda çıkığı olan Okan Kocuk ise tedavisinin ardından salonda antrenman yaptı.

Bursaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.