Bursaspor'da bombalar patlıyor

Bursaspor'da bombalar patlıyor
Bursaspor'la bugün resmi sözleşme imzalayacak ve yeniden şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak olan Ertuğrul Sağlam'ın bombaları hazır. Tecrübeli hoca, Nacional'in 17 gollü yıldızı Marco Matias ve takımın yaşayan efsanesi Batalla'yı bizzat bitirmek üzere.

Eskişehirspor’dan ayrıldığı günden bu yana neredeyse tüm mesaisini oyuncu izlemeye ayıran Ertuğrul Sağlam, bombaları patlatmaya hazır.

Bugün Yeşil-Beyazlı takımla resmi sözleşme imzalayacak olan tecrübeli teknik adam, ardından transfere başlayacak. Hücuma ciddi takviyeler yapmayı planlayan Sağlam’ın listesinde başı çeken isimlerden birine FANATİK ulaştı. Portekiz Ligi’nde Nacional’de forma giyen 26 yaşındaki hücum oyuncusu Marco Matias’la ilgilenen Timsah, bu transferi bitirme aşamasına geldi. Sürati ve her iki kanattta da oynayabiliyor olması nedeniyle Sağlam’ın radarına giren Matias, geçen sezon Portekiz’de 33 lig maçında 17 gol atıp 2 asist yaptı. Bonservis bedeli 2.5 milyon Euro olduğu belirtilen Matias için yönetimin şartları sonuna kadar zorlayacağı belirtiliyor. 

Batalla’dan haber bekleniyor

Timsah’ın patlatmak istediği bombalardan biri de Batalla. Takımı Beijing Guoan’ın şampiyonluğa oynuyor olması nedeniyle görüşmeler şimdilik yavaş. Ancak Bursa’ya, “Tamam” diyen Arjantinli için girişimlerin 3 haftaya kadar sonuçlanması bekleniyor. Çünkü Çin’de bu tarihte lig tatile girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.