Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade verdi

Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade verdi
Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasına devam edildi.

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle içlerinde Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi şahısların da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasına devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade vererek, "Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla bu kişiye vermezdim" dedi.

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle içlerinde Fatih Terim'in yanı sıra Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi kişilerin de olduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasına devam edildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nce gerçekleştirilen 7 sanıklı ikinci duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük, tutuksuz sanıklar Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük hazır bulundu. Duruşmaya Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ile eşi Volkan Bahçekapılı'nın da içlerinde olduğu bazı müştekiler de katıldı. Taraf avukatları da salonda olurken, Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nun ise mazeret sunduğu öğrenildi.

BEN BABAMLA PARASAL KONULARI KONUŞMAM

Erzan'ın yaklaşık 6 saat savunma yapmasının ve mahkemenin ara vermesinin sonrasında duruşmaya devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade verdi. Bahçekapılı ifadesinde, "2 Kasım 2022'de Terim Arıcan, Seçil Erzan'ın fonundan söz etti. Seçil Erzan, Hakan Ateş gibi önemli şahısların bulunduğunu kendisine söylemiş, Terim de bana anlattı ve fonun iyi olduğunu söyledi. Ben de bu konulardan anlamadığım için ve bankalarda böyle fonların olabildiğini söylediği için kabul ettim. Daha sonra Terim, 190 bin dolar olan paramı vadeden bozarak paramı teslim etmiş. Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Seçil'i ilk kez babaannemin cenazesinde yüz yüze gördüm, bir kere de telefonda konuşmuşluğum oluyor. Eşim, kendisi bana Seçil hanımın arayıp bu fondan bahsettiğini söyledi. Ben de ona "evet, benim de param burada" dedim sadece bu kadar. Ben Seçil Erzan'la bu konuya dair hiçbir şey söz etmedim. Terim'e evrak aldın mı diye sorduğumda hazineye yetiştirmeye çalıştıklarından evrakı yarın vereceğini söylediğini belirmişti. Araya cenaze falan da girince konu gitti, herhangi bir evrak istememiş. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı ona asla vermezdim" dedi.

NEDEN MÜVEKKİLLERİNİ BU KONUDA UYARMAMIŞ?

Buse Terim Bahçekapılı'nın savunmasının sonrasında soru cevap yapıldığı esnada bir avukatın "Bu fondan babanızın ismiyle bahsedildiğinden haberiniz var mıydı" sorusu üzerine Volkan Bahçekapılı, "Ne gereksiz soru" diyerek tepki gösterdi. Buse Terim Bahçekapılı ise, "Ben size bir şey sormak istiyorum. Candaş beye şu soruyu sormanızı istiyorum. Sebep müvekkillerini bu konuda uyarmamış o zaman?" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.