Bütün futbolcularımız bizim için kıymetlidir

Bütün futbolcularımız bizim için kıymetlidir
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Erzurumspor maçını değerlendirdi. Kulluk, bu kulübün formasını taşıyan her futbolcunun kendileri için kıymetli olduğunu belirtti

Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, sezonun ilk haftasında oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kulluk, sezona galibiyetle başlamalarının mutluluğunu ifade ederken, ıslıklanarak oyundan çıkan Volkan Fındıklı’ya da destek çıktı.

‘İLK MAÇ HER ZAMAN ZORDUR’

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “Bütün takımlar için sezonun ilk maçı zordur. Takım oyununu oynamak için belirli bir zamana ihtiyaç duyulur. Bunun yanı sıra ilk haftalarda 90 dakika üst düzey mücadele edebilmek kolay değildir. Bütün bunlara rağmen futbolcularımızın ortaya koyduğu nitelikli, hırslı mücadeleden dolayı hepsini tebrik ediyorum” dedi.

‘RAKİBİ KENDİ SAHASINA HAPSETTİK’

Hilmi Kulluk, “Karşılaşmaya iyi başladık. Özellikle ilk yarının sonuna kadar ilk 10 dakika dışında neredeyse rakibimizi kendi sahasına hapsettik ve bunun karşılığında da devreyi 2 gol ve önemli pozisyonlar üreterek kapattık. İkinci yarıda skor üstünlüğümüzü korurken yine golle sonuçlanacak pozisyonlara girdik ve nihayetinde 3-2 kazanarak sezona kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puanla başladık” diye konuştu.

‘TÜM FUTBOLCULARIMIZ KIYMETLİDİR’

Başkan Kulluk, “Stadyuma gelerek takımımıza ve futbolcularımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak bu arada takımımızın geleceği açısından son derece önemli gördüğümüz bir hususu camiamızla paylaşmak istiyorum. Şu unutulmamalı ki; bu formayı ve armayı üzerinde taşıyan, bu formanın yücelmesi için çaba sarf eden gencinden en tecrübeli ismine kadar bütün futbolcularımız ve teknik heyetimiz bizim için kıymetlidir. Nazarımızda akıttıkları alın terinin ve emeklerinin karşılığı yoktur ve paha biçilmezdir. Bu yüzden takımızın daha büyük başarılara imza atabilmesi için hepimizin futbolcularımıza ve takımımıza sahip çıkması koruması kollaması gerekmektedir. Bu vesile ile sezona üç puanla başlamamızda büyük katkıları olan, oynayan/oynamayan bütün futbolcularımızı alınlarından öpüyor bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘ŞEREF DUYDUK’

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk açıklamasını, “Ayrıca stadyumumuza kadar gelerek bizlere tribünlerde güç veren, yanımızda olan Valimiz Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı, Cumhuriyet Başsavcımız Bestami Tezcan, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, İl Emniyet Müdürümüz Şükrü Yaman, Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Ömer Ersöz’e teşekkür ediyorum. Kendilerini misafir etmekten şeref duyduk” sözleriyle noktaladı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.