Büyük bir başarı

Büyük bir başarı
600 puanlık ek gösterge artışının Memur-Sen’in çabası ile 5 Milyon 300 bin kamu görevlisini ve emeklisini de kapsayan bir sonuca dönüştüğünü aktaran Şenol Metin, “Tüm kamu görevlilerinin ek göstergesinin 600 puan yükseltilmiş olması büyük bir başarı” dedi

600 puanlık ek gösterge artışının Memur-Sen’in çabası ile 5 Milyon 300 bin kamu görevlisini ve emeklisini de kapsayan bir sonuca dönüştüğünü aktaran Şenol Metin, “Tüm kamu görevlilerinin ek göstergesinin 600 puan yükseltilmiş olması büyük bir başarı” dedi.

Tüm kamu görevlilerini kapsayacağı açıklanan 600 puanlık ek gösterge artışının, Memur-Sen’in Toplu Sözleşmedeki ısrarları sonucunda sağlandığını aktaran Eğitim-Bir-Sen Konya Üniversite Şube Başkanı Şenol Metin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2018 yılında 4 unvana yönelik 3600 ek gösterge çalışmasının yapılacağı sözünü hatırlatarak şunları söyledi.

CUMHURBAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

“Bugün Memur-Sen’in çabası ile 5 Milyon 300 bin kamu görevlisini ve emeklisini de kapsayan bir sonuca dönüştüğünün altını çizmek gerekir. 4 meslek grubuyla sınırlı bir çalışmanın tüm kamu görevlilerini ve emeklilerini içine alacak şekilde kapsamın genişletilmesi, hassasiyetlerimizin dikkate alındığını gösteriyor. Tüm kamu görevlilerinin ek göstergesinin 600 puan yükseltilmiş olması, herkesin ek gösterge düzenlemesinde bir şekilde kendini bulabilmesi büyük bir başarıdır. Bu başarının mimarı Memur-Sen ve bağlı sendikalarımızın genel merkezine, siyasi bürokratik aktörlere ve hususen Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Ek gösterge surecinin sona ermesi ardından sözleşmelilerin kadroya geçirilmesine ilişkin çalışmalar ile üniversite idari personelinin tayin sorununa odaklanacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.